Wie zijn de uitvoerders?
Selecteer zelf een eigen uitvoerder of kies uit de ResQ-uitvoerders

ResQ heeft een breed aanbod aan toepassingen en biedt toegang tot een netwerk van gekwalificeerde uitvoerders (vakmannen). Indien u een beroep wil doen op een eigen uitvoerder kan u die via ResQ-Online aanmaken en zodra deze uitvoerder zich registreert op ResQ-Online mag hij uw opdrachten via ResQ uitvoeren.

Alle uitvoerders die voor ResQ werken (eigen uitvoerders of ResQ uitvoerders), werken op factuur, die betaald wordt met uw ResQ budget.
ResQ past een kwaliteitslabel toe op zijn uitvoerders, afhankelijk van het aantal positieve evaluaties die de opdrachtgevers aan een uitvoerder hebben gegeven. Dit kwaliteitslabel bepaalt mee hoeveel opdrachten een ResQ-uitvoerder krijgt of in het slechtste geval niet meer krijgt.

Meer info over de uitvoerders vindt u in de rubriek voor de uitvoerders.

De genieter van de ResQ-bonus heeft het recht een eigen uitvoerder voor te stellen die voor hem of haar bepaalde diensten zal leveren. Indien deze uitvoerder de opdracht aanvaardt en de ResQ-uitvoerdersovereenkomst ondertekent, kan deze de prestatie bevestigen via www.resqonline.com. Indien de begunstigde zijn of haar eigen uitvoerder aanbrengt, dient hij of zij zelf vooraf tariefafspraken te maken met deze uitvoerder.

De begunstigde kan uiteraard ook kiezen voor een uitvoerder uit het ResQ-netwerk. Dit zijn uitvoerders die regelmatig voor ResQ werken en aan wie ResQ een kwaliteitslabel geeft op basis van eerder geleverde prestaties. Voor deze uitvoerders onderhandelt ResQ zelf de uurtarieven. De begunstigde geniet zo van de beste uitvoerders aan de beste prijs.

Wie zijn de ResQ uitvoerders?

Hier vindt u een overzicht van de geregistreerde ResQ uitvoerders die open staan voor exta opdrachten. U kan zoeken op discipline en/of op provincie.
Deze uitvoerders kennen ResQ en hebben al voor ResQ gebruikers gewerkt. Indien u hier niet de juiste uitvoerder naar uw verwachtingen kan terugvinden kan u altijd zelf een uitvoerder uitnodigen om via ResQ te werken.

[ultimatemember form_id=13054]