ResQ is een nieuwe organisatie met kantoren te Kontich die een nieuwe unieke vorm van fiscaal voordelig verlonen op de markt brengt. De ResQ bonus kan door een werkgever aan zijn werknemers of aan zichzelf gegeven worden en biedt voor de ontvanger van de bonus de mogelijkheid om diensten aan huis mee te betalen.

In essentie geeft de werkgever aan zijn medewerkers een budget op de ResQ-Online portaal waarmee deze opdrachten kunnen aanmaken voor het leveren van diensten aan huis. De dienst wordt geleverd door een vakman naar keuze of een vakman uit het ResQ netwerk. Als de prestatie door de werknemer goedgekeurd is wordt deze door ResQ betaald en factureert ResQ dit aan de werkgever. Unieke aan de ResQ oplossing is dat het budget dat door de werkgever aan zijn werknemer toegekend wordt eigenlijk bruto=netto kan gebruikt worden om diensten mee te betalen. De genieter van de ResQ bonus betaald slechts een forfaitair voordeel alle aard van 2,99€/gewerkte uur, waardoor ResQ tot 300% meer koopkracht oplevert dan klassieke verloning.

ResQ coördineert de opdracht via zijn online portaal en biedt op die manier een platform aan voor werkgevers, werknemers en uitvoerders om hun transacties met ResQ budget te beheren.

Om ons succesverhaal verder te ontwikkelen zoeken we 2 business developpers die mee kunnen werken aan de introductie van onze oplossing bij bedrijven klein & groot.

Uw uitdaging ?

Na een degelijke opleidingsperiode binnen het bedrijf wordt u het eerste aanspreekpunt van de geïnteresseerde bedrijven (werkgevers en uitvoerders) om de ResQ oplossing toe te lichten en in de markt te zetten.

U beantwoord de informatie-aanvragen, helpt gebruikers en uitvoerders hun weg te vinden in onze nieuwe oplossing,  volgt deze verder op en contacteert proactief bedrijven om ResQ verder kenbaar te maken.

De ideale kandidaat …

heeft reeds enkele jaren ervaring in een commerciële binnendienstfunctie.
U bent niet bang om mensen aan te spreken en bent in staat om ze in enkele minuten duidelijk te maken waarom ook zij voordelen hebben om de ResQ bonus in hun organisatie te introduceren.
U hebt liefst affiniteit met en/of ervaring met HR materies (loon en verloning).
U hebt sterke communicatieve en administratieve vaardigheden in het Nederlands, Frans en Engels.

U bent vlot met MS Office pakket en kan zelfstandig werken, neemt initiatief en is bovenal enthousiast en leergierig.

Ons aanbod

Je krijgt een belangrijke rol toegewezen in een startende Belgische KMO met eindeloze ambities waar elke medewerker zijn/haar verantwoordelijkheden waarmaakt. Je mag rekenen op de nodige opleidingen en ondersteuning om je functie verder te kunnen uitbouwen.

Doorgroeimogelijkheden bepaal je zelf door inzet en doorzettingsvermogen aan te tonen om in deze nieuwe uitdaging te slagen en mee met ResQ het verschil te maken.

  • Plaats Tewerkstelling: Kontich. Vlotte bereikbaarheid met de wagen en op 1,5 km van het treinstation.
  • Vaste werkuren per week, schema in overleg te bepalen
  • Sterke groeiende en ambitieuze organisatie met een hands-on gerichte KMO cultuur.
  • Marktconforme verloning met resultaatsgebonden bonus

Geinteresseerd?

Stuur dan nu uw CV en begeleidende motivatiebrief naar n.mulders@resqonline.com
Uw reactie wordt snel en vertrouwelijk behandeld.